onsdag 26 januari 2011

full rulle

Man får inte många lugna stunder här hemma nu när Amanda kryper och kravlar! Hon ska ju försöka ta allt hon kan i hennes väg. Hon reser sig upp emot borden sofforna, och ska ju försöka ta datorer och tv:n.
 Ibland släpper hon taget för att försöka stå själv. Och hon gör allt för att försöka gå. Hon använder sin "lära gå vagn" men inte kanske riktigt som man ska.

Våra lägenhet kryper allt mer för varje dag som går, och Amanda kräver bara mer och mer yta. Hon är just nu inne i "Border Collie" Stadiet. Hon behöver massor med stimulans och yta. Och yta är ju något vi saknar. Hade det varit sommar hade hon ju kunnat krypa runt i trädgården. Men då hade hon väl ätit gräs som en häst.

Det är svårt att barnsäkra en liten lägenhet som våran, för den enda fria ytan som vi har just nu är taken! Så i värsta fall får vi väl hänga upp saker där :P

Det händer mycket. Amanda kan säga mamma, pappa, vovve, blomma och nästan banan. Hon är duktig på att säga pappa. Så det säger hon till både mig och Pontus.... och alla sina leksaker också!

Nappen kryper hon runt med i munnen nu med. Hon sätter in den själv när hon känner för att hon vill ha den.


Gabriel han fyller snart 5 ,han blev plötsligt stora pojken. vid 6 år börjar han ju i förskoleklassen!

Vi kommer att ha kalas för honom på lördag. Sen har vi bjudit hela hans dagis avdelning till kalas i Stadsparken på hans födelsedag. Det kommer att bli jättespännande.

ja som sagt, bli inte några långa stunder framför datorn just nu.
dags att jaga Amanda igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar